jueves, 5 de mayo de 2011

Creps

Ingredients
- 200 cc. de llet
- 2 ous
- una mica de sal 
- 125 gr. de farina
- 30 gr. de mantega
- 1 cullerada de sucre (per a crèpes dolces)
- 1 o 2 cullerades de conyac o rom



Elaboració
Es baten els ous i s'hi afegeix la sal i, en dues tongades, la farina. Després s'hi afegeix la llet, el licor i, si cal, el sucre, i es bat fins que quedi una pasta ben fina.

Cal una bona paella, untada amb mantega mitjançant un pinzell o un paper de cuina. Aixecar-la del foc mentres es deixa anar una cullerada de la crep, s'estèn bé tot giravoltant-la.

I ja està. Depèn de la mida de la paella i de la traça a fer-les (millor que siguin primes), en poden sortir entre 4 i 8. Només cal omplir-les del que es vulgui: xocolata, formatge, pernil dolç...

1 comentario: