- 125 grams de xocolata fondant(postres Nestlé o altres marques)
- 125 grams de mantega
- 125 grams de sucre
- 3 cullerades soperes de llet
- 80 grams de farina
- 3 ous
- 1 cullerada o dues petita de llevat( Royal)
- nous
- 125 grams de mantega
- 125 grams de sucre
- 3 cullerades soperes de llet
- 80 grams de farina
- 3 ous
- 1 cullerada o dues petita de llevat( Royal)
- nous
Elaboració
Primer de tot, posem la xocolata en un bol amb una cullerada d’aigua i escalfar-ho un minut al microones.(a vegades més)
Després posar-hi la mantega i escalfar-ho 10-20 segons més i remenar-ho. Si veiem que encara no està prou desfet ho posem uns segons més..
Mentres a part, en un bol posar els 3 ous, el sucre, la llet i la xocolata i per últim la farina i el llevat.
Si us agrada hi podeu afegir trossets de nous(personalment millor)
Posar-ho 6 min al microones( normalment són 7 minuts!) en un bol que es pugui ficar en el microones.
Després posar-hi la mantega i escalfar-ho 10-20 segons més i remenar-ho. Si veiem que encara no està prou desfet ho posem uns segons més..
Mentres a part, en un bol posar els 3 ous, el sucre, la llet i la xocolata i per últim la farina i el llevat.
Si us agrada hi podeu afegir trossets de nous(personalment millor)
Posar-ho 6 min al microones( normalment són 7 minuts!) en un bol que es pugui ficar en el microones.
No hay comentarios:
Publicar un comentario