Ingredients
· 125 grams de mantega tova
· 375 grans de farina de rebosteria
· 1 sobre de llevat
· 175 grams de sucre
· 2 ous
· 250 ml de llet
· 100 grams de llàgrimes de xocolata
· 3 cullerades soperes de cacau
· Motlles de magdalenes de paper
Elaboració
En un bol, posar la mantega, la llet, els ous, el sucre i batre bé.
En un altre bol posar la farina i el llevat. Barrejar. Després poseu les cullerades de cacau.
Afegir al líquid tot el que és sòlid (el bol de la farina). Fer-ho a poc a poc, barrejar amb cullera i sense batre massa. Afegir al final de tot les llàgrimes de xocolata.
Després de l'estona a la nevera...
Omplim els motllos de paper, perquè quedin més rodonets els poseu dins de flaneres d'alumini. Ompliu unes 3/4 parts del motllo.
Poseu ara el forn només a baix. Poseu-hi els muffins durant uns 15 minuts.
Passat aquest temps, torneu a posar a dalt i a baix 5 minuts més.
Deixar refredar 10-15 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario