martes, 3 de mayo de 2011

Recepta fàcil per fer muffins

Ingredients

· 125 grams de mantega tova 
· 375 grans de farina de rebosteria
· 1 sobre de llevat
· 175 grams de sucre
· 2 ous
· 250 ml de llet
· 100 grams de llàgrimes de xocolata
· 3 cullerades soperes de cacau
· Motlles de magdalenes de paper

   Elaboració

Escalfeu el forn a 190º a dalt i a baix.

En un bol, posar la mantega, la llet, els ous, el sucre i batre bé.

En un altre bol posar la farina i el llevat. Barrejar. Després poseu les cullerades de cacau.

Afegir al líquid tot el que és sòlid (el bol de la farina). Fer-ho a poc a poc, barrejar amb cullera i sense batre massa. Afegir al final de tot les llàgrimes de xocolata.
Després de l'estona a la nevera...

Omplim els motllos de paper, perquè quedin més rodonets els poseu dins de flaneres d'alumini. Ompliu unes 3/4 parts del motllo.

Poseu ara el forn només a baix.
Poseu-hi els muffins durant uns 15 minuts.

Passat aquest temps, torneu a posar a dalt i a baix 5 minuts més.

Deixar refredar 10-15 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario